THE MAGICK GODMOTHERS (Teesside, U.K.)

Sreda, 20. jul – Beograd @ Elektropionir | 21:00!!

mg1

The Magick Godmothers postoje od prošle godine tek, ali se radi o skupini dovoljno iskusnih muzičara da ih možemo samo uslovno posmatrati kao debitante obzirom da ovih dana izlazi prvi album ovog sastava iz Velike Britanije.

Šef benda, Timothy James Oxnard, svirao je ranije u The High Plane Drifters sa kojima je u par navrata obišao SAD u okviru turneja sa tamošnjim šefovima Garage & Blues žanra (Soledad Brothers, Immortal Lee County Killers, The Bohannons…). Treba pomenuti da je i jedna njihova pesma uvrštena u seriju Breaking Bad.

Po raspadu The High Plane Drifters, Timothy sa bubnjarem Darrenom Mooreom formira sastav The Approved.

U jednom trenutku The Approved su svirali zajednički koncert sa Avalanche Party, garažnim rokenrol bendom iz North York Moors nedođije. Početkom 2015. godine ritam sekcija Avalanche Party (braća Jordan i Joseph Bell) započinje saradnju sa Timothyjem, Jordan Bell prelazi na drugu gitaru i The Magick Godmothers su formirani! Sledi pregršt nastupa po Velikoj Britaniji sa vrhunskim imenima modernog Punk/Blues/Garage zvuka iz SAD (Left Lane Cruiser, James Leg, Lee Baines III, Bob Log III…).

Punk/Blues bend sa jakim garažnim pečatom i šmekerskom dozom Pub-Rock stila – The Magick Godmothers – po prvi put svira u Beogradu u sredu, 20. jula u Elektropioniru, a od 21:00. Karata će biti isključivo na ulazu u Elektropionir neposredno pred nastup, a cena jedne ulaznice je 300 din.

The Magick Godmothers @ Facebook
The Magick Godmothers @ SoundCloud

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=eZzDhS87KQ4

2016 toyota corolla

Zelite email obavestenja o buducim koncertima?