James Leg + Guitar Wolf

Ponedeljak, 25. novembar – Beograd @ Dorćol Platz

jl

gw

Kažu da je ponedeljak najgori dan u nedelji za rok koncert. Evo prilike da se ova teza obori. U ponedeljak, 25. novembra u Dorćol Platzu nastupiće James Leg i Guitar Wolf.
James Leg dobro je poznat beogradskoj publici po znojavim i energičnim nastupima jer od 2013. bar jednom godišnje svrati na ovu stranu. Sada po prvi put dolazi sa bubnjarkom što će biti jako zanimljivo za pogledati obzirom na njegov super mačo šou. S druge strane Guitar Wolf svirali su samo jednom, u junu 2013. Pre par meseci izašao im je 15. studijski album „LOVE&JETT“ i zvuče jednako nadrkano kao pre 30+ godina kada su se osnovali u Nagasakiju.
James Leg je savršen moderni miks Howlina Wolfa i The Stooges, a Guitar Wolf zvuče kao Ramones i MC5 na japanskom u super lo-fi verziji. Obe kombinacije bi trebalo da zainteresuju ljubitelje bučnijeg, sirovijeg rokenrola koji se često žale kako ovakvih događaja manjka u prestonici.
Jedan od najvećih rokera SAD i sigurno najpoznatiji japanski rok bend podeliće binu i učiniti ponedeljak sasvim u redu danom za ljuljanje i drmanje, a rokeri u glavnom gradu po ceni ulaznice za jedan, imaće priliku da pogledaju dva puna koncerta pošto će se oba benda predstaviti punim setom od preko 70 minuta + bis. Najpre James Leg, potom Guitar Wolf.
Ulaznice do 15. novembra u pretprodaji po promo ceni od 1000 dinara Pub Brod i Dnevni Chillton. Od 16. novembra 1300 i na dan koncerta 1500.

Guitar Wolf Official
Guitar Wolf @ Wikipedia
Guitar Wolf @ Matador Records
Guitar Wolf @ AllMusic
James Leg @ Alive Records
James Leg @ Facebook
James Leg @ AllMusic
James Leg @ Bad Music For Bad People
James Leg + Guitar Wolf FB event

Video:

Poster:
gw+jl

Zelite email obavestenja o buducim koncertima?